Jdi na obsah Jdi na menu

Automatická detekce BOT programů

23. 9. 2011

Ahoj vesmírní piloti,

do hry jsme dnes začlenili nový mechanismus na detekování používání BOTů. Ten se bude chovat následovně:

Krok 1
Uživatelům, kteří byli identifikováni, že používají tyto nepovolené prostředky, se objeví pop-up okno. Do něj musí hráč vepsat CAPTCHA kód, aby mohl účet nadále využívat.

Krok 2
7 dní po kroku 1 bude každému uživateli, který byl identifikován jako BOT user po kontrole (při které je prověřováno, zda je pilotem lodi člověk), zablokován herní účet po dobu jednoho dne. Až tato doba uplyne, hráč bude moci vepsat do políčka jiný kód a bude mu umožněno další hraní.

Krok 3
Týden po kroku 2 všichni uživatelé, kteří budou potřetí označeni za užívání těchto podpůrných programů, budou zablokováni na dalších 7 dní.

Krok 4
Pokud bude 14 dní po kroku 3 někdo označen systémem vyhodnocování lidského faktoru, že BOT stále užívá, jeho účet bude ze hry vymazán.

Tento systém je automatický a nebudou za žádných okolností dělány výjimky v přístupu k jakémukoli uživateli. S plně automatickým systémem jsme schopni se soustředit na detekci dalších externích programů.
Nikdo, kdo byl v dřívějším čase zablokován za užívání těchto programů ale svůj účet v žádném případě nazpět nedostane.

Váš DarkOrbit Tým


Dodatek - důležité: všichni uživatelé, kteých se dotknou kroky číslo 2 a 3 budou potrestáni také odečtem 40% bodů zkušenosti a cti.

Diskuze

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář